GRATIS koffie advies
Onder het genot van een kop koffie voorzien wij je graag van het beste advies. Neem gerust contact met ons op!
Koffie op zijn best!
Wij zorgen voor de beste koffie-voorzieningen op kantoren en in gastronomie.
Ontstaan vanuit de combinatie van passie, vakmanschap en streef naar perfectie. Dit zie je terug in onze koffie, machines en persoonlijke aandacht.
Wij bieden technisch advies, verlenen onderhoud en geven koffieworkshops & trainingen. Daarnaast leveren wij een breed assortiment aanverwante artikelen.
Wij branden de meest verse en BIZONdere koffies zelf in onze branderij in Uden.
Proef de Italiaanse passie met een vleugje Maashorst in elke kop!
Laat het kantoor leven met BIZONdere koffie!
Wanneer je kiest voor heerlijke, uitgebalanceerde koffie op kantoor dan draagt dat bij aan verbinding en inspiratie. Het zorgt voor genietmomenten voor jezelf, je medewerkers en gasten. Tevens is het een extra blijk van waardering.
‘Een secundaire arbeidsvoorwaarde waarmee punten gescoord worden’
Jouw collega’s/medewerkers voelen meer waardering wanneer zij een heerlijke kop koffie drinken op het werk. Een secundaire arbeidsvoorwaarde waarmee je punten scoort! Wij zorgen voor:
- BIZONdere, duurzame koffies in uitgebalanceerde smaken
- Suiker, melk, zoet, hartig en accessoires
- Onafhankelijk advies in apparatuur
- Technische service door gespecialiseerde partners
Assortiment
Costa Rica "Don Alexis"
Complex en Zoet Costa Rica medium roast Hoogwaardige gewassen genetische cross (Red & Yellow variëteit) coffee uit Costa Rica. Opgemerkte aroma's: Sinaasappel, chocolade, perzik Specialty coffee score: SCA 85,5
Ster Melange SCA 84,5+
Een lokale, duurzame samenwerking tussen Restaurant Versaen* en De Wisent Koffiebranderij. Samen brengen wij u het beste van Brabantse gezelligheid en gastronomisch genieten in de vorm van een unieke specialty koffie. Koffie kenmerken:
Land | Brazilië | Ethiopië | Rwanda |
Regio | Minas Gerias | Sidama | Huye |
Hoogte | 1300 m. | 1850 m. | 2250 m. |
Soort | Arabica | Arabica | Arabica |
Varieteit | Bourbon | Heirloom | Yellow Catuaí |
SCA score | 85 | 84 | 85 |
Guatamala Antigua Pastoral
Bloemig en Zacht Natural arabica koffie uit Guatamala. Levendige, zoete koffie met bloemige frisse tonen. Opgemerkte aroma's: Vanille, cacao, bloemig, bessen
Indonesië Kalossi Makassar
Complex en zoet kruidig Indonesië medium roast Hoogwaardige arabica (Typica variëteit) koffie uit Zuid-Sulawesi. Volle, zoete kruidige koffie. En een aangenaam lange nasmaak. Opgemerkte aroma's: Kruidig, gedroogd fruit en rode bessen.
Dark roast Mocca
Krachtig en zoet Melange van arabica koffie uit Brazilïe en Guatamala Aangevuld met een hoogwaardige robusta uit India. Opgemerkte aroma's: (Pure Chocolade, Nootmuskaat en lichte fruittonen
Peru G1 Cajamarca
Zoet en Zacht Natural arabica koffie uit Peru. Verfijnde, zoete koffie met overwegend chocolade-achtige tonen. Opgemerkte aroma's: Caramel, Boter, cocolade en tabakblad
Ethiopië Sidama specialty coffee
Fruitig en Verfijnd Ethiopië medium roast Hoogwaardige arabica (dara variëteit) koffie uit Sidama. Milde, zoete koffie met fruitige tonen en een aangenaam lange nasmaak. Opgemerkte aroma's: Bessen, limoen, bergamot en vanille Specialty coffee: SCA 86,5
Rwanda Shanga specialty coffee
Zijdezacht en Rins Rwanda medium roast Hoogwaardige arabica (red-bourbon variëteit) koffie uit Zuid-Rwanda. Volle, zoete koffie met (citrus) fruit tonen, rinse (aangenaam zuur) tonen. En een aangenaam lange nasmaak. Opgemerkte aroma's: Mandarijn, Sinaasappel, lavendel, drop en chocolade Specialty coffee: SCA 84,25
Originale melange
Uitgebalanceerd en vol Melange van arabica koffie uit Brazilïe en Honduras als basis. Daarbij een hoeveelheid arabica uit Ethiopië. Aangevuld met een aandeel hoogwaardige robusta uit Kameroen welke zorgt voor een volle body. Opgemerkte aroma's: Sinasappel, Rozijn, Honing, Pure Chocolade
Dolce melange
Mild en zoet Melange van arabica koffie uit Brazilië en Honduras. Dé combinatie voor een volle en zoete smaak. Opgemerkte aroma’s: Melkchocolade, Honing, Noten