Flexibel koffieaanbod
Koffie die jij vol overtuiging kunt presenteren. Koffiedranken met een uitgebalanceerde smaak. Een goed onderliggend verhaal en een eerlijke achtergrond. Dit bereiken we samen door gebruik van de juiste producten en door jouw en je collega’s te ondersteunen met de juiste kennis en trainingen. Zodat jullie een perfecte koffiedrank kunt presenteren en ook kunt blijven reproduceren.
Elk detail telt voor de perfecte kop koffie
Wij ontzorgen jouw horecazaak door een geheel koffieaanbod naar jouw wensen en benodigdheden samen te stellen. Denk aan:
- Het exclusief horecalabel Caffè Bisonte of een compleet eigen koffieconcept
- Suiker, melk, zoet, hartig en accessoires
- Onafhankelijk advies in apparatuur
- Porselein in bruikleen
- Koffietrainingen voor elk niveau: van Barista tot Latte Art en Coff(ee Cock)tails
- Technische service door gespecialiseerde partners
- Samenwerking met theespecialist TwisTea
Om zeker te zijn van je zaak...
Wij zijn gecertificeerd voor de volgende vakonderdelen;
- Barista Skills Professional – Specialty Coffee Association (SCA)
- Brewing Intermediate – SCA
- Latte Art trainer – SCA
- Coffee Aroma – Coffee Consulate (CC)
- Coffee Sensory – CC
- Cuptasting – CC
- Coffee Drinks (Coff-tails) – CC
- Coffee Roaster – CC
- Thee 1 – ITC Academy
Assortiment
Costa Rica "Don Alexis"
Complex en Zoet Costa Rica medium roast Hoogwaardige gewassen genetische cross (Red & Yellow variëteit) coffee uit Costa Rica. Opgemerkte aroma's: Sinaasappel, chocolade, perzik Specialty coffee score: SCA 85,5
Ster Melange SCA 84,5+
Een lokale, duurzame samenwerking tussen Restaurant Versaen* en De Wisent Koffiebranderij. Samen brengen wij u het beste van Brabantse gezelligheid en gastronomisch genieten in de vorm van een unieke specialty koffie. Koffie kenmerken:
Land | Brazilië | Ethiopië | Rwanda |
Regio | Minas Gerias | Sidama | Huye |
Hoogte | 1300 m. | 1850 m. | 2250 m. |
Soort | Arabica | Arabica | Arabica |
Varieteit | Bourbon | Heirloom | Yellow Catuaí |
SCA score | 85 | 84 | 85 |
Guatamala Antigua Pastoral
Bloemig en Zacht Natural arabica koffie uit Guatamala. Levendige, zoete koffie met bloemige frisse tonen. Opgemerkte aroma's: Vanille, cacao, bloemig, bessen
Indonesië Kalossi Makassar
Complex en zoet kruidig Indonesië medium roast Hoogwaardige arabica (Typica variëteit) koffie uit Zuid-Sulawesi. Volle, zoete kruidige koffie. En een aangenaam lange nasmaak. Opgemerkte aroma's: Kruidig, gedroogd fruit en rode bessen.
Dark roast Mocca
Krachtig en zoet Melange van arabica koffie uit Brazilïe en Guatamala Aangevuld met een hoogwaardige robusta uit India. Opgemerkte aroma's: (Pure Chocolade, Nootmuskaat en lichte fruittonen
Peru G1 Cajamarca
Zoet en Zacht Natural arabica koffie uit Peru. Verfijnde, zoete koffie met overwegend chocolade-achtige tonen. Opgemerkte aroma's: Caramel, Boter, cocolade en tabakblad
Ethiopië Sidama specialty coffee
Fruitig en Verfijnd Ethiopië medium roast Hoogwaardige arabica (dara variëteit) koffie uit Sidama. Milde, zoete koffie met fruitige tonen en een aangenaam lange nasmaak. Opgemerkte aroma's: Bessen, limoen, bergamot en vanille Specialty coffee: SCA 86,5
Rwanda Shanga specialty coffee
Zijdezacht en Rins Rwanda medium roast Hoogwaardige arabica (red-bourbon variëteit) koffie uit Zuid-Rwanda. Volle, zoete koffie met (citrus) fruit tonen, rinse (aangenaam zuur) tonen. En een aangenaam lange nasmaak. Opgemerkte aroma's: Mandarijn, Sinaasappel, lavendel, drop en chocolade Specialty coffee: SCA 84,25
Originale melange
Uitgebalanceerd en vol Melange van arabica koffie uit Brazilïe en Honduras als basis. Daarbij een hoeveelheid arabica uit Ethiopië. Aangevuld met een aandeel hoogwaardige robusta uit Kameroen welke zorgt voor een volle body. Opgemerkte aroma's: Sinasappel, Rozijn, Honing, Pure Chocolade
Dolce melange
Mild en zoet Melange van arabica koffie uit Brazilië en Honduras. Dé combinatie voor een volle en zoete smaak. Opgemerkte aroma’s: Melkchocolade, Honing, Noten