Flexibel koffieaanbod

Koffie die jij vol overtuiging kunt presenteren. Koffiedranken met een uitgebalanceerde smaak. Een goed onderliggend verhaal en een eerlijke achtergrond. Dit bereiken we samen door gebruik van de juiste producten en door jouw en je collega’s te ondersteunen met de juiste kennis en trainingen. Zodat jullie een perfecte koffiedrank kunt presenteren en ook kunt blijven reproduceren.

Flexibel koffieaanbod
Elk detail telt voor de perfecte kop koffie

Elk detail telt voor de perfecte kop koffie

Wij ontzorgen jouw horecazaak door een geheel koffieaanbod naar jouw wensen en benodigdheden samen te stellen. Denk aan:

  • Het exclusief horecalabel Caffè Bisonte of een compleet eigen koffieconcept
  • Suiker, melk, zoet, hartig en accessoires
  • Onafhankelijk advies in apparatuur
  • Porselein in bruikleen
  • Koffietrainingen voor elk niveau: van Barista tot Latte Art en Coff(ee Cock)tails
  • Technische service door gespecialiseerde partners
  • Samenwerking met theespecialist TwisTea

 

Om zeker te zijn van je zaak...

Wij zijn gecertificeerd voor de volgende vakonderdelen;

  • Barista Skills Professional – Specialty Coffee Association (SCA)
  • Brewing Intermediate – SCA
  • Latte Art trainer – SCA
  • Coffee Aroma – Coffee Consulate (CC)
  • Coffee Sensory – CC
  • Cuptasting – CC
  • Coffee Drinks (Coff-tails) – CC
  • Coffee Roaster – CC
  • Thee 1 – ITC Academy
Om zeker te zijn van je zaak...

Assortiment

Costa Rica

Costa Rica "Don Alexis"

Complex en Zoet   Costa Rica medium roast Hoogwaardige gewassen genetische cross (Red & Yellow variëteit) coffee uit Costa Rica.   Opgemerkte aroma's: Sinaasappel, chocolade, perzik   Specialty coffee score: SCA 85,5      

Roast
Intensiteit
 19,00 35,00
Ster Melange SCA 84,5+

Ster Melange SCA 84,5+

Een lokale, duurzame samenwerking tussen Restaurant Versaen* en De Wisent Koffiebranderij. Samen brengen wij u het beste van Brabantse gezelligheid en gastronomisch genieten in de vorm van een unieke specialty koffie. Koffie kenmerken:

Land Brazilië Ethiopië Rwanda
Regio Minas Gerias Sidama Huye
Hoogte 1300 m. 1850 m. 2250 m.
Soort Arabica Arabica Arabica
Varieteit Bourbon Heirloom Yellow Catuaí
SCA score 85 84 85
Dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en vakmanschap heeft deze specialty koffie een indrukwekkende SCA score van ruim 84,5 behaald.   Ontdek in deze menukaart alles over deze sterrenkoffie en leer hoe u deze in eigen keuken kunt zetten. Zo proeft u binnen de kortste keren het ambacht, de passie en de Brabantse gezelligheid in elke slok.   Complex & Vol   Medium Roast   Opgemerkte aroma's:  Chocolade / noten / sinaasappel / perzik / bergamot      

Roast
Intensiteit
 19,50 37,50
Guatamala Antigua Pastoral

Guatamala Antigua Pastoral

Bloemig en Zacht Natural arabica koffie uit Guatamala. Levendige, zoete koffie met bloemige frisse tonen. Opgemerkte aroma's: Vanille, cacao, bloemig, bessen      

Roast
Intensiteit
 14,95 27,50
Indonesië Kalossi Makassar

Indonesië Kalossi Makassar

Complex en zoet kruidig   Indonesië medium roast Hoogwaardige arabica (Typica variëteit) koffie uit Zuid-Sulawesi. Volle, zoete kruidige koffie. En een aangenaam lange nasmaak.   Opgemerkte aroma's: Kruidig, gedroogd fruit en rode bessen.    

Roast
Intensiteit
 15,37 28,61
Dark roast Mocca

Dark roast Mocca

Krachtig en zoet Melange van arabica koffie uit Brazilïe en Guatamala Aangevuld met een hoogwaardige robusta uit India. Opgemerkte aroma's: (Pure Chocolade, Nootmuskaat en lichte fruittonen

Roast
Intensiteit
 14,00 122,00
Peru G1 Cajamarca

Peru G1 Cajamarca

Zoet en Zacht Natural arabica koffie uit Peru. Verfijnde, zoete koffie met overwegend chocolade-achtige tonen. Opgemerkte aroma's: Caramel, Boter, cocolade en tabakblad      

Roast
Intensiteit
 14,95 27,50
Ethiopië Sidama specialty coffee

Ethiopië Sidama specialty coffee

Fruitig en Verfijnd   Ethiopië medium roast Hoogwaardige arabica (dara variëteit) koffie uit Sidama. Milde, zoete koffie met fruitige tonen en een aangenaam lange nasmaak.   Opgemerkte aroma's: Bessen, limoen, bergamot en vanille   Specialty coffee: SCA 86,5      

Roast
Intensiteit
 18,50 33,50
Rwanda Shanga specialty coffee

Rwanda Shanga specialty coffee

Zijdezacht en Rins   Rwanda medium roast Hoogwaardige arabica (red-bourbon variëteit) koffie uit Zuid-Rwanda. Volle, zoete koffie met (citrus) fruit tonen, rinse (aangenaam zuur) tonen. En een aangenaam lange nasmaak.   Opgemerkte aroma's: Mandarijn, Sinaasappel, lavendel, drop en chocolade   Specialty coffee: SCA 84,25  

Roast
Intensiteit
 18,50 33,50
Originale melange

Originale melange

Uitgebalanceerd en vol Melange van arabica koffie uit Brazilïe en Honduras als basis. Daarbij een hoeveelheid arabica uit Ethiopië. Aangevuld met een aandeel hoogwaardige robusta uit Kameroen welke zorgt voor een volle body. Opgemerkte aroma's: Sinasappel, Rozijn, Honing, Pure Chocolade

Roast
Intensiteit
 15,50 166,00
Dolce melange

Dolce melange

Mild en zoet Melange van arabica koffie uit Brazilië en Honduras. Dé combinatie voor een volle en zoete smaak. Opgemerkte aroma’s: Melkchocolade, Honing, Noten

Roast
Intensiteit
 14,95 156,00

Merken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laten we snel kennismaken!
0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar winkel
      Calculate Shipping