Koffiebonen
Wij staan iedere dag op om liefhebbers van BIZONdere koffie te voorzien. Wij onderzoeken, testen, branden en proeven om het beste uit koffiebonen in jouw kopje te krijgen. We bieden een basis aan Melanges die geproefd en gekeurd zijn door vele koffiedrinkers. Daarnaast werken wij met een selectie Single Origin koffies. Tevens zijn wij continue in overleg met producenten en importeurs om nieuwe smaken te ontdekken en te presenteren.
Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Colombia Finca Las Palmas SCA 87,5
Complexiteit in Aroma en Diep van smaak Colombia medium roast Hoogwaardige arabica (Pink Bourbon) koffie uit Comlombia. Handgeplukt + 190 uur Anaerobic gefermenteerd. Opgemerkte aroma's: Mango, Aardbei, Annanas, Wijn-achtig. Met de zoetheid van Caramel en Honing. Specialty coffee: SCA 87,5

Costa Rica "Don Alexis" black honey
Complex en Zoet Costa Rica medium roast Hoogwaardige genetische cross (Yellow Caturra en Munda Novo variëteit) coffee uit Costa Rica. Verwerkt volgens de "Black Honey" methode. Opgemerkte aroma's: Sinaasappel, Koekjesdeeg, Caramel, Amandel Specialty coffee score: SCA 86

Dark roast Mocca
Krachtig en zoet Melange van arabica koffie uit Brazilïe en Guatamala Aangevuld met een hoogwaardige robusta uit India. Opgemerkte aroma's: (Pure Chocolade, Nootmuskaat en lichte fruittonen

De Wisent "Robuust"
Krachtig, zoet en kruidig Melange van arabica koffie uit Brazilïe en Peru Aangevuld met een hoogwaardige robusta uit India. Opgemerkte aroma's: Chocolade, Speculaas, Anijs en lichte fruittonen De meest gewaardeerde melange van de hele regio. Verse medium / medium dark roast geschikt voor half-, volautomaat en snelfilter.

Dolce melange
Mild en zoet Melange van arabica koffie uit Brazilië en Honduras. Dé combinatie voor een volle en zoete smaak. Opgemerkte aroma’s: Melkchocolade, Honing, Noten

Ethiopië Sidama specialty coffee
Fruitig en Verfijnd Ethiopië medium roast Hoogwaardige arabica (dara variëteit) koffie uit Sidama. Milde, zoete koffie met fruitige tonen en een aangenaam lange nasmaak. Opgemerkte aroma's: Bessen, limoen, bergamot en vanille Specialty coffee: SCA 86,5

Ethiopië Yirgacheffe specialty coffee
Verfijnd en toegankelijk Ethiopië medium roast Hoogwaardige arabica (Java variëteit) koffie uit Yirgacheffe. Milde, zoete koffie met fruitige tonen en een aangenaam lange nasmaak. Opgemerkte aroma's: Geel Fruit & Roos Specialty coffee: SCA 84

Guatamala Atilla Huehuetanango
Bloemig en Zacht Natural arabica koffie uit Guatamala. Levendige, zoete koffie met bloemige frisse tonen. Opgemerkte aroma's: Vanille, cacao, bloemig, bessen

Indonesië Bali Paradise FW
Complex en zoet kruidig Indonesië medium roast Hoogwaardige arabica koffie uit vulkanische regio in Bali . Volle, zoete kruidige koffie. En een aangenaam lange nasmaak. Opgemerkte aroma's: Kruidig, caramel, zoet tabak

Originale melange
Uitgebalanceerd en vol Melange van arabica koffie uit Brazilïe en Honduras als basis. Daarbij een hoeveelheid arabica uit Ethiopië. Aangevuld met een aandeel hoogwaardige robusta uit Kameroen welke zorgt voor een volle body. Opgemerkte aroma's: Sinasappel, Rozijn, Honing, Pure Chocolade

Peru G1 Cajamarca
Zoet en Zacht Natural arabica koffie uit Peru. Verfijnde, zoete koffie met overwegend chocolade-achtige tonen. Opgemerkte aroma's: Caramel, Boter, cocolade en tabakblad

Rwanda Shanga specialty coffee
Zijdezacht en Rins Rwanda medium roast Hoogwaardige arabica (red-bourbon variëteit) koffie uit Zuid-Rwanda. Volle, zoete koffie met (citrus) fruit tonen, rinse (aangenaam zuur) tonen. En een aangenaam lange nasmaak. Opgemerkte aroma's: Mandarijn, Sinaasappel, lavendel, drop en chocolade Specialty coffee: SCA 84,25