Koffiebonen
Wij staan iedere dag op om liefhebbers van BIZONdere koffie te voorzien. Wij onderzoeken, testen, branden en proeven om het beste uit koffiebonen in jouw kopje te krijgen. We bieden een basis aan Melanges die geproefd en gekeurd zijn door vele koffiedrinkers. Daarnaast werken wij met een selectie Single Origin koffies. Tevens zijn wij continue in overleg met producenten en importeurs om nieuwe smaken te ontdekken en te presenteren.
Showing all 10 results
Costa Rica "Don Alexis"
Complex en Zoet Costa Rica medium roast Hoogwaardige gewassen genetische cross (Red & Yellow variëteit) coffee uit Costa Rica. Opgemerkte aroma's: Sinaasappel, chocolade, perzik Specialty coffee score: SCA 85,5
Dark roast Mocca
Krachtig en zoet Melange van arabica koffie uit Brazilïe en Guatamala Aangevuld met een hoogwaardige robusta uit India. Opgemerkte aroma's: (Pure Chocolade, Nootmuskaat en lichte fruittonen
Dolce melange
Mild en zoet Melange van arabica koffie uit Brazilië en Honduras. Dé combinatie voor een volle en zoete smaak. Opgemerkte aroma’s: Melkchocolade, Honing, Noten
Ethiopië Sidama specialty coffee
Fruitig en Verfijnd Ethiopië medium roast Hoogwaardige arabica (dara variëteit) koffie uit Sidama. Milde, zoete koffie met fruitige tonen en een aangenaam lange nasmaak. Opgemerkte aroma's: Bessen, limoen, bergamot en vanille Specialty coffee: SCA 86,5
Guatamala Antigua Pastoral
Bloemig en Zacht Natural arabica koffie uit Guatamala. Levendige, zoete koffie met bloemige frisse tonen. Opgemerkte aroma's: Vanille, cacao, bloemig, bessen
Indonesië Kalossi Makassar
Complex en zoet kruidig Indonesië medium roast Hoogwaardige arabica (Typica variëteit) koffie uit Zuid-Sulawesi. Volle, zoete kruidige koffie. En een aangenaam lange nasmaak. Opgemerkte aroma's: Kruidig, gedroogd fruit en rode bessen.
Originale melange
Uitgebalanceerd en vol Melange van arabica koffie uit Brazilïe en Honduras als basis. Daarbij een hoeveelheid arabica uit Ethiopië. Aangevuld met een aandeel hoogwaardige robusta uit Kameroen welke zorgt voor een volle body. Opgemerkte aroma's: Sinasappel, Rozijn, Honing, Pure Chocolade
Peru G1 Cajamarca
Zoet en Zacht Natural arabica koffie uit Peru. Verfijnde, zoete koffie met overwegend chocolade-achtige tonen. Opgemerkte aroma's: Caramel, Boter, cocolade en tabakblad
Rwanda Shanga specialty coffee
Zijdezacht en Rins Rwanda medium roast Hoogwaardige arabica (red-bourbon variëteit) koffie uit Zuid-Rwanda. Volle, zoete koffie met (citrus) fruit tonen, rinse (aangenaam zuur) tonen. En een aangenaam lange nasmaak. Opgemerkte aroma's: Mandarijn, Sinaasappel, lavendel, drop en chocolade Specialty coffee: SCA 84,25
Ster Melange SCA 84,5+
Een lokale, duurzame samenwerking tussen Restaurant Versaen* en De Wisent Koffiebranderij. Samen brengen wij u het beste van Brabantse gezelligheid en gastronomisch genieten in de vorm van een unieke specialty koffie. Koffie kenmerken: Land Brazilië Ethiopië Rwanda Regio Minas Gerias Sidama Huye Hoogte 1300 m. 1850 m. 2250 m. Soort Arabica Arabica Arabica Varieteit Bourbon Heirloom Yellow Catuaí SCA score 85 84 85 Dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en vakmanschap heeft deze specialty koffie een indrukwekkende SCA score van ruim 84,5 behaald. Ontdek in deze menukaart alles over deze sterrenkoffie en leer hoe u deze in eigen keuken kunt zetten. Zo proeft u binnen de kortste keren het ambacht, de passie en de Brabantse gezelligheid in elke slok. Complex & Vol Medium Roast Opgemerkte aroma's: Chocolade / noten / sinaasappel / perzik / bergamot