Knusse kerstkoffie

Tijdens deze koude decemberdagen moet je jezelf zeker verwennen met een lekkere koffie. Naast koffie kunnen marshmallows niet ontbreken tijdens de feestdagen. En met een combi van chocolade en anijs zit je altijd goed!

Wat heb ik nodig?
– 1 espressoshot (tip: 2 espressoshots voor wat extra pit)
– Een snufje anijspoeder (of gestampte muisjes)
– 175 ml chocolademelk
– Marshmallows (beter te veel dan te weinig)
– Slagroom
– Meer chocolade

Hoe maak ik deze koffie?
– Zet jouw gewenste hoeveelheid espresso
– Verwarm de chocolademelk
– Verkruimel een anijsblokje in jouw mok (of haal de gestampte muisjes uit de kast)
– Giet de warme chocolademelk en espresso eroverheen
– En dan het leukste: de marshmallows!
– Vergeet vooral de slagroom en chocolaatjes niet…

Deel jouw creatie!
Knusse kerstkoffie
Ontleden en liefhebben

Ontleden en liefhebben

Als koffieprofessional moet je je bewust zijn van het technische proces achter koffie. Je wilt natuurlijk alles uit de koffieboon halen. We ontleden als ware elk boon om de meest Bizondere koffiecreaties te ontwikkelen.

Je moet alleen niet vergeten dat koffie ook een product met gevoel is. Molen afstellen, smaken bepalen, in balans met zuur-bitter-zoet, perfecte doorloop creëren. Alles gaat met liefde. Aan de slag met latte art… et voilà, een volmaakte kop koffie is het resultaat.

En wat kan koffie toch lekker en mooi zijn..

0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar winkel
      Calculate Shipping