Een plantaardig bakkie
Je hebt het vast wel eens opgemerkt in de supermarkt: plantaardige zuivel zoals sojamelk en havermelk zijn niet meer weg te denken. Consumenten kiezen vanwege milieu, gezondheid en dierenwelzijn steeds vaker voor plantaardig.
Plantaardige opschuimmelk, de bekende soja- of havermelk voor in de koffie, is enorm gegroeid tot een aandeel van 27% in de plantaardige zuivelmarkt. Dit laat duidelijk zien dat het gebruik in de koffie één van de populairste toepassingen van plantaardige melk is geworden.
Het marktaandeel van plantaardige producten in de horeca is nu nog betrekkelijk klein, maar naar verwachting zal dit de komende jaren blijven toenemen. Horecaondernemers die willen meeliften op deze groei doen er volgens foodexperts daarom goed aan om plantaardige alternatieve te bieden.
Kalmerende opkikker
Een dampende kop koffie lijkt soms het antwoord op alles, maar wat drinken mensen die geen koffie lusten of werknemers die wel eens afwisseling kunnen gebruiken voor hun opkikker? Thee!
(Groene) thee geeft je naast een ‘laserachtige focus’ een rustig, kalmerend gevoel. Dat komt door het bestanddeel L-Theanine dat tegen de cafeïne opbokst, dat rustgevend werkt. Vooral handig op een kantoor met heftige targets en deadlines, of tijdens die hectische gezinsochtenden bijvoorbeeld… Je wil opschieten, maar niet doorschieten. Focus én kalmte is wat een kop groene thee je dan kan bieden.
Interesse in échte goede thee? Neem contact met ons op! Wij hebben verschillende theeaanbieders in huis waarvan jouw medewerkers kunnen smullen.