Een lokale, duurzame samenwerking tussen Restaurant Versaen* en De Wisent Koffiebranderij. Samen brengen wij u het beste van Brabantse gezelligheid en gastronomisch genieten in de vorm van een unieke specialty koffie.
Koffie kenmerken:
Land |
Brazilië |
Ethiopië |
Rwanda |
Regio |
Minas Gerias |
Sidama |
Huye |
Hoogte |
1300 m. |
1850 m. |
2250 m. |
Soort |
Arabica |
Arabica |
Arabica |
Varieteit |
Bourbon |
Heirloom |
Yellow Catuaí |
SCA score |
85 |
84 |
85 |
Dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en vakmanschap heeft deze specialty koffie een indrukwekkende SCA score van ruim 84,5 behaald.
Ontdek in deze menukaart alles over deze sterrenkoffie en leer hoe u deze in eigen keuken kunt zetten. Zo proeft u binnen de kortste keren het ambacht, de passie en de Brabantse gezelligheid in elke slok.
Complex & Vol
Medium Roast
Opgemerkte aroma's:
Chocolade / noten / sinaasappel / perzik / bergamot